Valikko Sulje

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on GoodFlight Aviation Oy?

GoodFlight on tehnyt elämyslentoja Malmin lentoasemalta 2014 – 2017. GoodFlightin yrittäjän päästyä lentämään oikeita* lentokoneita Helsinki-Vantaalta, lennätystoiminnan jatkaminen ei ollut enää mahdollista. Nykyään GoodFlight myy yhteistyökumppaniensa elämyslentoja (www.lennatys.fi) ja tarjoaa apua lentopelon voittamisessa (www.lentopelkokurssi.fi).

*Monet yleisölentoasiakkaat kysyivät, lennänkö vielä joku päivä oikeita lentokoneita viitaten isompiin matkustajalentokoneisiin. Pienlentokoneet ovat toki myös oikeita lentokoneita. 🙂 -Jaakko-

 

Mikä on elämyslento?

Kuopion elämyslennot lennetään ylätasoisella Cessna 185 vesitaso -pienlentokoneella. Lennolle mahtuu kyytiin lentäjän lisäksi kolme asiakasta ja lähtöpaikka on Kuopion matkustajasatama. Lentoja tehdään kesäkuun alusta elokuun loppuun.

 

Minulla on lahjakortti. Miten saan varattua lennon?

Lahjakortin mukana on yhteystiedot lennon varaamiseksi.

 

Kuinka kauan ennen varattua aikaa minun on saavuttava paikalle?

Saavu paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen varaamaasi aikaa. Mikäli myöhästyt lennoltasi, katsotaan varauksesi, lippusi tai lahjakorttisi käytetyksi. Maksamattomat lennot veloitetaan täydestä hinnasta.

 

Voinko palauttaa lahjakortin?

Käyttämättömällä lahjakortilla on 14 päivän palautusoikeus ostopäivästä.

 

Voinko muuttaa lahjakorttiani?

Lahjakorttisi käy täydestä hinnasta, jos haluat muuttaa lentosi pidemmäksi lennoksi tai useammalle hengelle. Lahjakortin voi käyttää joku muukin kuin lahjakortissa merkitty henkilö.

 

Pääsenkö lentämään juuri silloin, kun haluan (esim. juhlapäivänäni)?

Lennon operaattori tekee kaikkensa, että lentosi päästään suorittamaan silloin, kun olet sen varannut. On kuitenkin monia syitä, esimerkiksi sää, miksi lento voidaan joutua perumaan. Päätöksen lennon turvallisen suorittamisen suhteen tekee lennon päällikkö. Lennon peruuntuessa asiakkaasta johtumattomasta syystä, esimerkiksi huonon sään takia, tehdään asiakkaalle uusi lentovaraus maksutta.

 

Onko matkustajilla painorajoituksia?

Lennolle lähtevien asiakkaiden yhteispaino voi olla enintään 350 kg.

 

Saanko lentää itse?

Kaikki lennot, alusta loppuun saakka, lentää kokenut ammattilentäjä.

 

Mitä jos moottori sammuu lennolla?

Moottorin sammuttua, toisin kuin elokuvissa, lentokone liitää hallitusti. Tällöin lentäjä ohjaa koneen valitsemalleen laskupaikalle.